long live!!!

Monday, February 1, 2010

and the winners are...

salam..

dengan ini saya mengumumkan, 2 insan bertuah yang akan memenangi 1 keping discount voucher setiap seorang untuk bergunjingan di Lost World of Tambun adalah...
:19:


V

V

V

V

V

V

V

cik amal

&

ziefauzi

:10:
congrats!!!

to the lucky persons, cepat2 bagi i address and full name ye..

yang x menang pulak, jangan sedih k..still boley pergi berhoye2 disana..tiket pun bukan mahal sangat..very affordable..

anyway, thanks for joining my first ever giveaway..
doakan i murah rezeki supay laen kali boley organize giveaway lagi..

& selamat berkenalan..

thanks sebab sudi jadi my follower..
harap x berakhir kat giveaway ni aje..

:12:tangan i dah gatal nak tulis address kat envelope ni..

tatatititutu

6 comments:

mama tisya said...

tahniah pd pemenang...

deena awanis said...

mama tisya jangan sedey2 ye..

ZiE FAUZi said...

thanks puan penganjur.. alhamdulillah,rezeki saya... tak sabar nak pi sana... ermmm...address nak sent kat sini ka??? send kat email leh tak???

sI tEDI said...

tahniah pada yg menang

Princess Ayang said...

yg first 2 nama aku ker???
kelip kelip mata xcaya

deena awanis said...

yer laa cik amal..nama ko la..kasik address kat e-mel aku cepat!!

dee_dieyz@hotmail.com.

P/s : ooopps, cik zie fauzi juga ye!!i nak post ni..cepat2!!